'Miskoop Bandé op weg naar de uitgang bij Ajax? Dat begint er wel op te lijken'

'Miskoop Bandé op weg naar de uitgang bij Ajax? Dat begint er wel op te lijken'

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019 om 18:30di 14-05-2019 om 18:30

Het 'begint erop te lijken' dat Hassane Bandé op weg is naar de uitgang bij Ajax. Die verwachting spreekt Ajax-watcher Mike Verweij van het Nederlandse dagblad De Telegraaf uit. Bandé werd vorig jaar zomer voor acht miljoen overgenomen van KV Mechelen, maar kwam nog geen minuut in actie voor de Amsterdammers.

Bandé liep in de voorbereiding een zware kwetsuur op. "Bandé naar de uitgang? Dat begint er wel op te lijken", zegt Verweij in de podcast van De Telegraaf. "Die is geblesseerd geraakt en heeft een terugslag gehad. Hij traint nu weer niet. Wat daar mee aan de hand is... Hij heeft een heel seizoen niet gespeeld. Hij is in de voorbereiding geblesseerd geraakt. Het is natuurlijk geen lekkere binnenkomer."

De nu 20-jarige Bandé was in 2017/18 bezig aan zijn eerste seizoen bij KV Mechelen toen Ajax hem door middel van een miljoenensom al vastlegde voor het huidige jaargang. Bandé had indruk gemaakt met 12 treffers in 27 duels, al kon hij daarmee niet voorkomen dat KV Mechelen naar de Proximus League degradeerde. Een jaar later lijkt zijn droom al in mineur te eindigen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws