Mbenza blijft ondanks degradatie bij Huddersfield: Het zal me vertrouwen geven

Mbenza blijft ondanks degradatie bij Huddersfield: "Het zal me vertrouwen geven"

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2019 om 18:24vr 10-05-2019 om 18:24

Isaac Mbenza zet zijn carrière voor de Engelse tweede klasse. De flankaanvaller blijft immers bij Huddersfield, ondanks de degradatie uit de Premier League. Mbenza werd dit seizoen uitgeleend door Montpellier met een aankoopoptie.

"Ik speel ook volgend seizoen hier", vertelde Mbenza zelf tijdens een persconferentie van zijn club. "Dat is goed voor mij, want ik heb het nodig dat ik me op mijn eigen voetbal kan concentreren. Dat geeft me vertrouwen."

De 23-jarige Mbenza scoorde afgelopen weekend tegen Manchester United zijn eerste goal in de Premier League. "Dat zorgde voor ongelooflijke emoties. Om beter te worden, moet ik meer matchen spelen hier", aldus Mbenza.

Huddersfield, tevens de ploeg van aanvaller Laurent Depoitre, is allerlaatste in de Premier League en al een tijdje zeker van de degradatie. Mbenza volgt zijn club volgend seizoen met zekerheid naar de Championship.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws