Stunt in de maak? Dan gaat Clement terugkeren naar Club Brugge

Stunt in de maak? "Dan gaat Clement terugkeren naar Club Brugge"

07-05-2019 12:30
59

Philippe Clement scheert hoge toppen als trainer van KRC Genk. Hij lijkt op weg naar zijn eerste landstitel als T1, maar speelt hij ook Champions League met Genk?

Volgens Johan Boskamp is een terugkeer naar Club Brugge niet onwaarschijnlijk. "Als hij 'baas' kan worden bij Club, keert hij volgens mij terug. Clement is niet bang om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook bij Waasland-Beveren was hij iets aan het neerzetten, maar ging hij in op de aanbieding van Genk", zo vertelt Boskamp bij HLN Vista.

Clement draait alvast een prachtseizoen. "Eerlijk: Fluppe heeft me onwaarschijnlijk verrast. Dit had ik nooit verwacht van hem. Ik dacht dat hij het moeilijk zou hebben met druk van buitenaf, maar hij gaat er fantastisch mee om. Ook al kan Clement bijna niet anders meer dan toegeven dat ze favoriet zijn, hij blijft wachten om het uit te spreken. Ook tactisch maakt hij de dingen niet onnodig moeilijk."

Bij Club Brugge lijkt Ivan Leko aan zijn laatste wedstrijden bezig. Het contract van de Kroaat is nog altijd niet verlengd.