'Anderlecht kan verhuurde Ganvoula in Duitsland laten na knalprestatie'

'Anderlecht kan verhuurde Ganvoula in Duitsland laten na knalprestatie'

05-05-2019 11:01
6

RSC Anderlecht staat voor een gigantisch drukke transferzomer. Ontegensprekelijk moet er kwaliteit bijkomen, maar ook aan uitgaande zijde ligt er heel wat werk op de plank. Het dossier van Silvère Ganvoula zou dit weekend wel eens helderder geworden kunnen zijn.

Ganvoula werd door Anderlecht voor een seizoen uitgeleend aan VFL Bochum, in de Duitse 2. Bundesliga. Na een moeilijke start komt de aanvaller daar stilaan aan de oppervlakte. Tegen Magdeburg (4-2) leverde Ganvoula zijn beste prestatie tot nu toe, mede dankzij zijn vierde competitietreffer. "We hebben een positieve ontwikkeling gezien op training de voorbije dagen en weken", klinkt het uit Bochum-hoek bij Revier Sport.

Het Duitse medium is er dan ook van overtuigd dat Bochum langer door wil gaan met Ganvoula. Dat kan relatief eenvoudig: bij de onderhandelingen met Anderlecht werd een aankoopoptie van één miljoen euro opgenomen. Officieel wil Bochum dat nieuws nog niet bevestigen. "Zo snel na het laatste fluitsignaal wil ik niet ingaan op de toekomst van spelers", liet sportief directeur Sebastian Schindzielorz nog weten na de wedstrijd.