'Antwerp zal het contract van Bölöni respecteren'

'Antwerp zal het contract van Bölöni respecteren'

01-05-2019 11:16 Laatste update: 11:27
5

Laslo Bölöni staat al twee jaar voor de groep van Royal Antwerp FC. De Roemeen heeft waarschijnlijk evenveel veel voor- als tegenstanders. Maar wat het belangrijkste is, op de Bosuil is men nog fan. Bölöni is meer dan waarschijnlijk in het seizoen 2019 – 2020 nog de trainer van Antwerp.

General secretary and sports van Antwerp, Sven Jaecques, laat in Sport/Voetbalmagazine doorschemeren dat Bölöni volgend seizoen nog werkzaam is op de Bosuil. "Tenzij hij zelf daar anders over beslist, gaan wij daar wel van uit, ja. De man ligt nog onder contract (tot medio 2020, nvdr)", aldus Jaecques.

"Je kan voor of tegen onze trainer zijn, maar respect moet je voor hem alleszins hebben. Hij heeft zijn groep en de mogelijkheden zeer goed geanalyseerd en in Play-Off 1 blijkt al dat we - weliswaar tegen een ander soort tegenstander - al heel ander voetbal spelen."

Jaecques ziet dan ook een voordeel in de huidige gang van zaken bij Antwerp. "Ik durf zelfs te denken dat we door deze ervaring volgend seizoen beter gewapend zijn om ploegen uit verband te voetballen die ons verdedigend aanpakken en op de counter spelen."