'Onrust bij Manchester United: arrogante Rashford zorgt voor irritatie'

'Onrust bij Manchester United: arrogante Rashford zorgt voor irritatie'

Gepubliceerd: donderdag 25 april 2019 om 13:17do 25-04-2019 om 13:17

Het zit niet goed in de kleedkamer van Manchester United. Dat meldt The Independent. Marcus Rashford zou met zijn 'arrogante houding' een splijtzwam zijn.

Manchester United verloor woensdag kansloos van Manchester City, waardoor de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer opnieuw Champions League-voetbal lijkt mis te lopen. Dat zorgt volgens Engelse media voor grote onvrede in de kleedkamer. Het gedrag van Rashford is volgens The Independent één van de irritatiefactoren.

Een niet bij naam genoemde teamgenoot ziet dat Rashford 'niet meer de bescheiden jongen is die hij was'. Dat wordt verder niet toegelicht. Volgens de Engelse pers is het duidelijk dat Solskjaer aan de bak moet om alle neuzen bij Manchester United weer dezelfde kant op te krijgen.

Rashford speelde woensdagavond negentig minuten tegen Manchester City, maar kon geen potten breken. In de eerste tien wedstrijden onder Solskjaer was de 21-jarige aanvaller nog goed voor zes treffers. Manchester United verloor zeven van de laatste negen wedstrijden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Manchester United afscheid nemen van Rashford?

(170 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws