Coucke spreekt weer over wanbeleid: Ik mag wat gebeurt niet daar op steken

Coucke spreekt weer over wanbeleid: "Ik mag wat gebeurt niet daar op steken"

Gepubliceerd: woensdag 24 april 2019 om 23:43wo 24-04-2019 om 23:43

Laatste update: woensdag 24 april 2019 om 23:55wo 24-04-2019 om 23:55

Marc Coucke was dinsdagavond te gast bij Van Gils en Gasten om meer uitleg te geven over het barslechte seizoen van RSC Anderlecht. De voorzitter van paars-wit wees nogmaals naar het wanbeleid van het vorige bestuur, maar stak ook de hand in eigen boezem.

"Of er voor mijn komst sprake van wanbeleid was? Het antwoord is ten dele ja, maar ik mag wat er nu gebeurt daar niet op steken. Als we vorige zomer en deels afgelopen winter betere transfers hadden gedaan, dan zouden we een betere ploeg gehad hebben. We hadden er meer van kunnen maken", vertelt Coucke.

De voorzitter van Anderlecht kreeg ook de vraag wanneer de club weer kampioen zal worden. "Zo snel mogelijk. Volgend jaar beginnen we weer met nul punten. Er is werk aan de winkel. En als het jaren duurt, duurt het jaren", aldus Coucke.

"We kunnen alleen maar garanderen dat we ons best zullen doen. Vanaf dag één hebben we de kaart van de jeugd getrokken. De jeugd zal er maar geraken als we hen omringen met absolute toppers en die hebben we nog niet gevonden."

Poll

Zal Anderlecht snel weer aansluiting vinden met de top?

(250 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws