Refaelov klaagt over moeilijke omstandigheden: We vroegen een drankpauze

Refaelov klaagt over moeilijke omstandigheden: "We vroegen een drankpauze"

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 17:25ma 22-04-2019 om 17:25

Lior Refaelov speelde maandag met Antwerp tegen zijn ex-ploeg Club Brugge. De Israëliër kon weinig klaarmaken en werd na een uur naar de kant gehaald. Antwerp slaagde er in de Bosuil niet in afstand te nemen van Club.

"Het was een geweldige sfeer. De supporters van beide ploegen willen hun ploeg naar voor stuwen", vertelt Refaelov na de match aan Play Sports. "Door de warmte was het moeilijk om veel tempo te ontwikkelen, maar we hebben tactisch goed gespeeld. Ik denk dat we tevreden moeten zijn met dit punt."

"Het was gewoon moeilijk, zeker door het droge veld. Het waren moeilijk omstandigheden. We vroegen aan de scheidsrechter voor een onderbreking om te drinken, maar hij weigerde. Wat nu? Het zal vrijdag een mooie strijd worden met Standard voor de derde plaats. Dat is op dit moment ons doel."

Zijn ex-ploeg Club Brugge lijkt te moeten afhaken voor de titel. "Het is spijtig voor hen, want Genk doet het goed momenteel. Zes punten is een grote voorsprong, maar het is nog niet gedaan. Ik weet echt niet wie gaat winnen. Maar Club zal altijd een speciale plaats in mijn hart hebben," besluit Refaelov.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws