U17 Anderlecht behaalt knappe derde plaats op Future cup na winst tegen Atlético

U17 Anderlecht behaalt knappe derde plaats op Future cup na winst tegen Atlético

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 16:37ma 22-04-2019 om 16:37

De U17 van RSC Anderlecht heeft de troostfinale van de Future Cup gewonnen. De Brusselse jonkies versloegen hun leeftijdsgenoten van Atlético Madrid met 2-0 en pakken de derde plaats op het prestigieuze jeugdtoernooi.

De ploeg van trainer Mo Ouahbi verloor maandagnamiddag de halve finale van Ajax met 0-2, waardoor de derde plaats het hoogst haalbare was. In de troostfinale trof Anderlecht het Spaanse Atlético Madrid.

Beide ploegen speelden in de groepsfase al tegen elkaar. Toen eindigde de partij op een 1-1 gelijkspel. Maar met de derde plaats in het vizier was Anderlecht maandag wel te sterk voor de Spaanse topclub.

Paars-wit won met 2-0 tegen Atlético. De doelpunten werden gemaakt door Anouar Ait El Hadj en Chris Kalulika. Eerstgenoemde was eerder tegen Paris Saint-Germain al goed voor een knappe hattrick.

Later op maandag wordt de finale van de Future Cup gespeeld tussen Ajax en Juventus.

Plaats een reactie

Mr. +105
maandag 22 april 2019 om 17:17
Proficiat gasten! Blij om ook nog eens goed nieuws te lezen!
Vind ik leuk
maandag 22 april 2019 om 18:24
Spijtig dat ze de finale niet haalden doordat ze niet weten dat een tegenstander druk zet en dan totaal hulpeloos waren. Met een goede trainer moet je dit toch altijd kunnen? En waarom gingen jongens bij een vrije trap offside staan? Totale tactische onbekwaamheid!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws