'Anderlecht en Club Brugge liepen Bundesliga-revelatie mis, akkoord afgeblazen'

'Anderlecht en Club Brugge liepen Bundesliga-revelatie mis, akkoord afgeblazen'

22-04-2019 12:32 Laatste update: 12:35
Bundesliga 2 Reacties

RSC Anderlecht en Club Brugge vissen tijdens de transferperiodes vaak in dezelfde vijver. Soms grijpen ze ook allebei naast een speler. Zo gebeurde het onder meer met Filip Kostic. Hij maakt momenteel het mooie weer in de Bundesliga.

Sport/Voetbalmagazine weet namelijk dat zowel Anderlecht als Club Brugge enkele jaren terug mikten op de komst van Kostic. Blauw-Zwart was het meest concreet voor de 26-jarige Serviër, want het bereikte zelfs een akkoord voor 800.000 euro. Helaas voor Club Brugge blies diens makelaar last-minute de transfer af.

Sterke statistieken
Inmiddels is Kostic uitgegroeid tot een gegeerde Bundesliga-speler. Na omzwervingen bij FC Groningen, Stuttgart en Hamburg belandde de linkermiddenvelder bij Eintracht Frankfurt. Daar doet Kostic het met vijf doelpunten en elf assists dit seizoen uitstekend.

In één jaar tijd ging de marktwaarde van Kostic van zes naar vijftien miljoen euro. Op dit moment is de Serviër nog eigendom van Hamburg, maar Frankfurt heeft wel nog een aankoopoptie die gelicht kan worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie