'PSG gaat vol voor nieuwe middenvelder en kijkt naar Napoli en Ajax'

'PSG gaat vol voor nieuwe middenvelder en kijkt naar Napoli en Ajax'

22-04-2019 10:31
2

De komst van een middenvelder heeft in de zomer prioriteit voor PSG. Daarvoor staan een paar spelers op de verlanglijst. Dat schrijft het vaak goed ingevoerde Paris United.

SSC Napoli-ster Allan is de droomaanwinst van Tuchel, weet Paris United. Grote vraag is of men in Napels wil meewerken aan een vertrek van de Braziliaan. Zo niet, dan verlegt Paris Saint-Germain het vizier naar Donny van de Beek.

De 22-jarige international van Oranje heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2022. Volgens Paris United staat Van de Beek óók in de belangstelling van onder meer Internazionale en AC Milan. Andere middenvelders op het lijstje van PSG zijn Tanguy Ndombele (Lyon) en Stanislav Lobotka (Celta de Vigo).

Eerder dit jaar was PSG nadrukkelijk bezig met de komst van Frenkie de Jong naar Parijs. De Ajacied koos uiteindelijk voor FC Barcelona. PSG werd zondagmiddag kampioen van Frankrijk, door puntenverlies van nummer twee Lille. Het is de zesde Ligue 1-titel voor de grootmacht in de laatste zeven seizoenen.