Gent maakt zich zorgen om Chakvetadze: Vooral een mentale kwestie

Gent maakt zich zorgen om Chakvetadze: "Vooral een mentale kwestie"

Gepubliceerd: maandag 22 april 2019 om 07:17ma 22-04-2019 om 07:17

KAA Gent wist zondag het eerste punt in Play-Off 1 te sprokkelen. Op bezoek bij RSC Anderlecht speelde het met 0-0 gelijk. Er waren toch zorgen bij de Buffalo's. Zo lijkt Giorgi Chakvetadze maar niet in vorm te geraken.

De Georgiër had het bijzonder moeilijk tegen Anderlecht. Met een dik ingepakte knie kwam de Georgiër maar niet aan de bak. Hij werd voor het uur dan ook al gewisseld. "Giorgi zal nog tot het einde van het seizoen met dat knieverband spelen, dat is vooral een mentale kwestie, opdat hij meer stabiliteit voelt", zegt trainer Jess Thorup bij Het Nieuwsblad.

In de eerste helft bleef Chakvetadze na een duel ook tegen liggen. "Hij voelde iets in dat duel, waar hij zijn knie wat overstrekte, maar het was bot tegen bot. Het belangrijkste is dat hij na de rust nog heeft doorgespeeld, zodat hij weet dat hij kon doorgaan."

Een nieuwe blessure lijkt hij niet te hebben opgelopen. "Na de wedstrijd werd de knie met ijs behandeld. We moeten de reactie morgen afwachten, maar hij had een “oké” gevoel achteraf", besluit Thorup.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Chakvetadze terug supersub worden in plaats van basispion?

(137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws