Bronn ruikt bloed en wil punten pakken in Anderlecht: Nodig om te herlanceren

Bronn ruikt bloed en wil punten pakken in Anderlecht: "Nodig om te herlanceren"

Gepubliceerd: zondag 21 april 2019 om 15:09zo 21-04-2019 om 15:09

KAA Gent gaat zondagavond op bezoek bij RSC Anderlecht. Beide ploegen hebben nog geen enkel punt gepakt in Play-Off 1. Gent-verdediger Dylan Bronn wil daar verandering in brengen in het Constant Vanden Stockstadion.

"We zitten in een moeilijke periode, maar Anderlecht heeft ook nul op twaalf", zegt Bronn aan Het Laatste Nieuws. "We hebben gezien hoe hun fans op Standard revolteerden. Normaal verwacht je dat ze hun ploeg zondag kracht en mentaliteit zullen bijbrengen. Ik verwacht veel engagement en veel duelkracht van de kant van Anderlecht, ik verwacht een intense en agressieve wedstrijd. Maar we zijn daar klaar voor. We hebben een match als deze nodig om ons te herlanceren."

Het zou weleens een nerveuze wedstrijd kunnen worden in het Constant Vanden Stockstadion. "Dat kan ook in ons voordeel spelen, als we van in het begin van de match ons spel kunnen opleggen en Anderlecht doen twijfelen. Als wij het eerste doelpunt kunnen maken, kan dat de sleutel van de match worden. Dat zou de fans van Anderlecht alleen maar meer enerveren. We moeten daar gebruik van maken en Anderlecht vooral niet in zijn eigen spel laten komen. Als we hun fans tegen hen in het harnas kunnen jagen, maken we het Anderlecht alleen maar moeilijker", besluit Bronn.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws