Anderlecht-fans doen hun beklag: Nu zijn we boeren en crapuul

Anderlecht-fans doen hun beklag: "Nu zijn we boeren en crapuul"

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 23:31za 20-04-2019 om 23:31

De onvrede bij de supporters van Anderlecht is groot. Heel wat fans zijn niet tevreden met de aanpak van Marc Coucke. Zij voelen zich in de steek gelaten. Maar ook de VIPs zijn niet tevreden.

Zo geeft een anonieme VIP-abonnee in Het Nieuwsblad aan dat hij al heel wat kritiek te horen gekregen heeft. "Ik stop ermee. En ik hoor uit mijn omgeving - veelal mensen die vroeger de eretribune bevolkten - dezelfde geluiden", zegt hij.

Veel fans kunnen zich niet meer vereenzelvigen met het 'nieuwe Anderlecht'. "Anderlecht stond voor ons altijd voor klasse, Club Brugge voor boeren en Standard voor crapuul. Nu zijn we zelf boeren en crapuul", klinkt het. "De manier waarop Pierre Leroy, een deel van het huis, werd weggezet en het feit dat mevrouw Kiki Vanden Stock plots moest betalen voor een zitje: dat hou je toch niet voor mogelijk? Ik ken nog nauwelijks mensen in de eretribune. Vroeger werd die bevolkt door de Brusselse beau monde, nu zijn het allemaal vreemden, meegekomen in het zog van Coucke."

Volgens hem gaat het ook niet langer om het voetbal bij paars-wit. "Ik krijg elke week drie mails: Nog geen reservatie in het VIP-restaurant?, Nog geen champagnetafel besteld? enzovoort . Vroeger was Anderlecht een voetbalclub met een restaurant, nu is het een restaurant waar je wat voetbal krijgt. (grinnikend) Weet je, het enige wat verbeterd is onder Coucke zijn de parkingplaatsen voor de vips. Ik ben al 40 jaar supporter en al die tijd ging ik naar Anderlecht voor het voetbal. Nu ga ik dus niet meer", besluit de VIP-abonnee.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws