UPDATE: 'Hazard komt mogelijk dit seizoen toch nog uit voor Cercle Brugge'

UPDATE: 'Hazard komt mogelijk dit seizoen toch nog uit voor Cercle Brugge'

19-04-2019 13:15

Kylian Hazard komt dit seizoen niet meer in actie. De flankspeler van Cercle Brugge heeft een spierscheur opgelopen. Hazard komt bijgevolg niet meer in actie voor de Vereniging, want na dit seizoen keert hij terug naar Chelsea.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Een verlenging van zijn uitleenbeurt zit er niet in volgens de krant. Chelsea heeft andere plannen met het kleine broertje van Eden Hazard. Hij wordt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk aan een hoger aangeschreven club uitgeleend.

De 23-jarige huurling van Cercle maakte dit seizoen vier doelpunten in zeventien wedstrijden in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League. Tijdens Play-Off 2 kwam hij nog drie keer in actie, maar door een spierscheur zit zijn avontuur bij Groen-Zwart erop.

Update 19/04, 13.15: Goed nieuws voor Cercle Brugge en Hazard. De blessure van de speler zou minder erg zijn dan men eerst dacht. Hazard zou volgens Het Laatste Nieuws amper 1,5 week uit zijn. De match tegen KV Kortrijk komt te vroeg voor Hazard, maar tegen Zulte Waregem kan hij mogelijk weer spelen.

No Poll