De Ligt-update in Engeland: 'Wij verwachten dat Barça het volgende week afrondt'

De Ligt-update in Engeland: 'Wij verwachten dat Barça het volgende week afrondt'

Gepubliceerd: woensdag 17 april 2019 om 18:32wo 17-04-2019 om 18:32

De transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona zal spoedig afgerond worden, verwacht Marcel van der Kraan. De journalist van De Telegraaf laat aan het Britse medium talkSPORT weten dat er waarschijnlijk na het weekend witte rook zal zijn.

ESPN kwam woensdagmiddag met het nieuws dat FC Barcelona de 'totale controle' heeft, clubs als Juventus, Manchester City en Bayern München aftroeft en dichtbij een akkoord met Ajax is. "Wij verwachten dat ze komende week weer op de deur kloppen om de transfer af te ronden", vertelt Van der Kraan. "Ze zijn bijzonder gecharmeerd van hem en ze zien in hem een centrale verdediger voor het FC Barcelona van de toekomst."

De meest concrete aanbiedingen voor De Ligt zijn afkomstig uit Catalonië en Turijn. Ajax-directeur Marc Overmars kreeg echter opvallend weinig telefoontjes uit Engeland, aldus Van der Kraan. "De Ligt is verbaasd dat geen enkele van de grote Premier League-clubs zich gemeld heeft met een vergelijkbare aanbieding als die van Barcelona en Juventus."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws