‘Italiaanse topclub heeft masterplan klaar met Conté en Lukaku’

‘Italiaanse topclub heeft masterplan klaar met Conté en Lukaku’

06-04-2019 11:43 Laatste update: 11:53
21

Romelu Lukaku is niet altijd zeker van een basisplaats bij Manchester United. Zaakwaarnemer Federico Pastorello liet ook al weten dat de aanvaller wel eens andere oorden kan gaan opzoeken. Internazionale heeft alvast een masterplan klaar.

Het Laatste Nieuws meldt dat een plan van Inter al een tijdje in makelaarsmidden en Italiaanse media circuleert. De nieuwe makelaar van Lukaku werkt nauw samen met Antonio Conté. De hoofdtrainer is een fan van de Rode Duivel en wordt nadrukkelijk genoemd bij Inter.

Conté zou tijdens gesprekken met de Chinese eigenaars van Inter ook al garanties op tafel hebben gelegd. Hij wil een groot budget om zo de concurrentie met alleenheerser Juventus aan te gaan. Aanvalsleider Mauro Icardi heeft zich overigens onmogelijk gemaakt bij Inter en Lukaku zou zijn vervanger moeten worden.

Manchester United
Bij Manchester United heeft hoofdtrainer Ole Gunnar Solksjaer voor Marcus Rashford als eerste aanvaller gekozen. Lukaku is daarom niet altijd zeker van speelminuten onder de Noorse coach. Een vertrek is dus niet uitgesloten.