'Ajax kan jackpot weer verdienen, PSG lonkt naar flankaanvaller Neres'

'Ajax kan jackpot weer verdienen, PSG lonkt naar flankaanvaller Neres'

29-03-2019 22:48
3

Paris Saint-Germain mengt zich in de strijd om David Neres. Dat meldt Paris United, dat dicht op het vuur zit wat PSG betreft. De club uit Parijs is van plan om spoedig een bod uit te brengen op de 22-jarige Braziliaan.

Neres wordt ook begeerd door AC Milan, maar heeft er in Frankrijk dus een optie bij. Kia Joorabchian en Guiliano Bertolucci zijn de zaakwaarnemers van Neres. De agenten staan weer in goed contact met Antero Henrique, de technische baas van Paris Saint-Germain. Op die manier hoopt de Franse club makkelijker binnen te kunnen komen.

Henrique stelt op dit moment een rapport over Neres op. De verwachting is dat PSG op korte termijn een bod neer gaat leggen bij Ajax. Hoe hoog dat bod is, wordt uit het bericht van Paris United niet duidelijk. PSG put hoop uit de goede relaties met Ajax, ondanks dat een transfer van Frenkie de Jong naar Frankrijk mislukte.

Neres verlengde afgelopen zomer zijn contract tot de zomer van 2022. De Braziliaan kon afgelopen winter naar China, maar daar stak Ajax een stokje voor.