OFFICIEEL: Roef kiest voor nieuwe uitdaging en blijft niet bij Waasland-Beveren

OFFICIEEL: Roef kiest voor nieuwe uitdaging en blijft niet bij Waasland-Beveren

Gepubliceerd: vrijdag 29 maart 2019 om 15:25vr 29-03-2019 om 15:25

Davy Roef keert na het seizoen terug naar Anderlecht. Waasland-Beveren wilde ver gaan om de optie tot koop te lichten, maar de 25-jarige doelman heeft besloten om voor een andere uitdaging te kiezen. Dat maakte Waasland-Beveren vrijdag bekend via de officiële website.

''Het bestuur van Waasland-Beveren wou heel ver gaan voor de doelman; alle records zouden worden verbroken. De transfersom, bedongen in het contract, zou een recordtransfersom zijn voor de club. Davy Roef en zijn entourage kozen echter voor een andere uitdaging'', hebben de Waaslanders teleurstellend nieuws voor de fans. Naar verluidt bedroeg de afgesproken som liefst 700.000 euro.

Waasland-Beveren neemt na twee seizoen met veel pijn in het hart afscheid van Roef. ''Hij schonk ons, uiteraard samen met de rest van de ploeg, enkele hele mooie momenten. Voor hem persoonlijk volgde ook een eerste selectie voor de Belgische nationale ploeg. We staan er op om Davy te bedanken voor zijn tomeloze inzet. Veel succes in je verdere carrière!'', besluit de clubleiding.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws