Club Brugge ziet belangrijke pion uit de staf vertrekken: 'Een prachtige club'

Club Brugge ziet belangrijke pion uit de staf vertrekken: 'Een prachtige club'

26-03-2019 19:31
6

Club Brugge zal na het seizoen op zoek moeten gaan naar een nieuwe doelmannentrainer bij de jeugd. Sander Krabbendam neemt namelijk afscheud van Blauw-Zwart.

Dat geeft de Nederlandse ex-doelman zelf aan op Facebook. Na vier jaar voor Club Brugge gewerkt te hebben, vertrekt bij. Krabbendam was de verantwoordelijke voor de jeugddoelmannen en werkte onder andere bij de U15, U16, U18 en U21.

Daarnaast was Krabbendam ook nog doelmannenscout voor de jeugd als het eerste elftal. Nu gaat hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. 'Ik heb besloten om aan het einde van dit seizoen te stoppen als keeperstrainer bij Club Brugge. Ik ben dankbaar dat ik vier jaar bij deze prachtige club heb mogen werken', schrijft hij.

'Bedankt aan alle keepers met wie ik heb kunnen werken, jullie zijn fantastisch! Bedankt aan al mijn collega's en vrijwilligers van de club. Bedankt aan de keeperstrainers Kim, Nick en Jan voor de goede samenwerking en uit de grond van mijn hart dank aan mijn moatje Willy Loose', aldus Krabbendam.