'FC Barcelona schuift drie zomerse transfertargets naar voren'

'FC Barcelona schuift drie zomerse transfertargets naar voren'

Gepubliceerd: dinsdag 26 maart 2019 om 09:15di 26-03-2019 om 09:15

Laatste update: dinsdag 26 maart 2019 om 16:46di 26-03-2019 om 16:46

Matthijs de Ligt (Ajax), Luka Jovic (Eintracht Frankfurt) en Alberto Moreno (Liverpool) sieren dinsdagochtend de voorpagina van Diario Sport. De drie zijn volgens de sportkrant de belangrijkste zomerse transfertargets van FC Barcelona.

De Ligt is al maandenlang een gewild onderwerp in de Spaanse sportpers. Mundo Deportivo meldde dit weekend dat de onderhandeling tussen FC Barcelona en Ajax in de beslissende fase zijn beland. De Barcelona-top verblijft momenteel in Amsterdam voor overleg met de European Club Association. Naar alle waarschijnlijkheid maakt men van de gelegenheid gebruik om met De Ligt en zijn belangenbehartigers om de tafel te gaan zitten.

Diario Sport schrijft verder dat de clubleiding al contact heeft gezocht met de zaakwaarnemers van Jovic, die momenteel door Eintracht Frankfurt van Benfica wordt gehuurd. De Duitsers hebben echter een optie tot koop: wanneer ze besluiten om die te lichten, zal de marktwaarde van de Serviër ongetwijfeld de hoogte in schieten. Moreno tenslotte komt nauwelijks in actie bij Liverpool en beschikt over een aflopend contract. De back moet als back-up voor Jordi Alba gaan fungeren en kan een tweejarig contact in Camp Nou ondertekenen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws