'De Ligt-onderhandelingen tussen FC Barcelona en Ajax in 'beslissende fase''

'De Ligt-onderhandelingen tussen FC Barcelona en Ajax in 'beslissende fase''

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 20:45za 23-03-2019 om 20:45

De onderhandelingen tussen FC Barcelona en Ajax over Matthijs de Ligt zijn in een beslissende fase terechtgekomen, schrijft Mundo Deportivo. Barcelona-directeuren Josep Maria Bartomeu en Oscar Grau zijn komende week in Amsterdam, zoals Ondo Cero al meldde.

'Beslissende dagen voor De Ligt', kopt Mundo Deportivo. De Spaanse krant weet dat Bartomeu en Grau komende week in Amsterdam zijn voor een vergadering van de European Club Association (ECA). Ondertussen wordt er ook een bezoekje aan de Johan Cruijff Arena gebracht, om met Ajax over De Ligt te onderhandelen.

'Ajax vraagt een vergelijkbaar bedrag als de 75 + 11 miljoen die Frenkie gekost heeft', aldus de krant. Barcelona is achter de schermen al bezig om topprioriteit De Ligt naar Camp Nou te halen. Naar verluidt zijn de onderhandelingen in een beslissende fase terechtgekomen.

Alle partijen hopen dat de onderhandelingen zo snel mogelijk afgerond zijn. Barcelona heeft dan geïnteresseerde clubs als Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Real Madrid, Bayern München en Juventus definitief achter zich gelaten. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws