Na Lukaku haken nog twee Rode Duivels af voor het treffen met Cyprus

Na Lukaku haken nog twee Rode Duivels af voor het treffen met Cyprus

Gepubliceerd: zaterdag 23 maart 2019 om 10:00za 23-03-2019 om 10:00

Laatste update: zaterdag 23 maart 2019 om 10:15za 23-03-2019 om 10:15

VoetbalPrimeur.be meldde zaterdagochtend al dat Romelu Lukaku niet mee zal reizen naar Cyprus. In navolging van Lukaku stappen ook Dedryck Boyata en Matz Sels niet mee op het vliegtuig. Dat deelde de Belgische Voetbalbond via Twitter mee.

Boyata had voorbije donderdag nog een basisplaats tegen Rusland (3-1) en speelde een degelijke match tegen de Russische krachtpatser Artem Dzyba. Boyata zal er zondag echter vanwege persoonlijke reden echter niet bij zijn.

Met het afhaken komen de woorden van bondscoach Roberto Martinez toch uit. ''Vermaelen kan na zijn blessure van zeven weken niet meteen twee wedstrijden in een week spelen. We zullen hem ­nodig hebben op Cyprus'', hintte hij na de match tegen Rusland al op een wissel. Martinez heeft naast Vermaelen ook nog Jason Denayer en Brandon Mechele als mogelijke vervangers van Boyata.

Volle ziekenboeg
Sels is dan weer absent met een schouderblessure. In Cyprus zijn ook Vincent Kompany, Axel Witsel, Kevin De Bruyne, Mousa Dembélé en Romelu Lukaku er vanwege kwetsuren niet bij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws