'Real Madrid richt pijlen op Mbappé: gefrustreerde aanvaller wil weg bij PSG'

'Real Madrid richt pijlen op Mbappé: gefrustreerde aanvaller wil weg bij PSG'

Gepubliceerd: vrijdag 22 maart 2019 om 16:55vr 22-03-2019 om 16:55

Kylian Mbappé wordt vrijdag opnieuw in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Volgens de Spaanse sportkrant AS wijst alles er zelfs op dat de twintigjarige aanvaller in de zomer de overstap maakt naar het Estadio Santiago Bernabéu.

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez beseft dat de selectie op de schop moet na een desastreus seizoen. De Koninklijke is half maart al uitgeschakeld in de Champions League en heeft in de Primera Division een straatlengte achterstand op koploper FC Barcelona. Perez is vastbesloten om de fans komende zomer weer een 'Galáctico' te geven, een onvervalste ster.

Mbappé staat bovenaan het wensenlijstje, schrijft AS. De Fransman staat open voor een transfer naar Real Madrid, nadat hij in de zomer van 2017 nog voor Paris Saint-Germain koos. Enkele familieleden zouden zelfs al naar Madrid zijn verhuisd, meldt ook de Franse krant Le Journal du Dimanche. Dat Mbappé onlangs een boete van liefst 180.000 euro kreeg omdat hij te laat was bij een wedstrijdbespreking, lijkt de druppel te kunnen zijn.

Bovendien zou Mbappé in de Spaanse hoofdstad meer kansen zien op Europees succes én individuele prijzen. Het feit dat een onderzoek loopt naar de financiële huishouding van de Franse kampioen, kan Real Madrid in de kaart spelen. Naar verluidt moet PSG 150 miljoen euro bij elkaar zien te sprokkelen. Dat maakt het aannemelijker dat of Neymar of Mbappé mag vertrekken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws