Diatta kende een moeilijk seizoensbegin bij Club Brugge: “Ik was in tranen”

Diatta kende een moeilijk seizoensbegin bij Club Brugge: “Ik was in tranen”

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2019 om 08:43do 21-03-2019 om 08:43

Krépin Diatta speelt de afgelopen weken sterk bij Club Brugge. De verdediger kende echter een moeilijke seizoensbegin bij de landskampioen, zo geeft hij toe tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Diatta kende veel blessureleed. “Mijn seizoen? In het begin was het moeilijk. Ik raakte geblesseerd in de supercup, een breuk aan de hand, en speelde drie maanden niet. Dat was lastig. Toen ik weer fit was, raakte ik opnieuw geblesseerd, de hamstrings deze keer. Ik was in tranen. Geen enkel probleem vooraf, één versnelling en baf...”

“De dokters snapten er niks van: alle tests die ik vooraf deed, waren goed”, gaat Diatta verder. “Mijn papa belde me direct om me te troosten en mijn vriendin kwam over uit Genève. Ze woont nog in Senegal, maar studeert dit jaar in Zwitserland. Soms komt ze naar hier, maar altijd slechts een paar dagen.”

Plaats een reactie

Boerken +8548
donderdag 21 maart 2019 om 09:14
Diatta komt er zeker , goede mentaliteit ,is voor een club heel belangrijk in hedendaags voetbal
Vind ik leuk
Lodecol13 +3886
donderdag 21 maart 2019 om 10:36
Kom aan we zullen een goede diatta in de PO goed kunnen gebruiken ,samen met nog een lang gekwetste dajuma ,kunnen jullie ons zeker aan een nieuwe titel helpen en zo voor beide met toch een super gevoel dit pech jaar afsluiten
Vind ik leuk
blondel +3828
donderdag 21 maart 2019 om 17:37
Stop toch eens met altijd te praten over "een nieuwe titel".Voor mij hebben ze alle zes hun kans.En als ze de titel niet halen ,hier staan bleiten dat het de VAR en ref hun fout is.Dat kennen we al.Gewoon respect tonen voor alle clubs is hier op z n plaats.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws