Antwerp praat met Van Damme en Mbokani: Ze kennen onze intenties

Antwerp praat met Van Damme en Mbokani: "Ze kennen onze intenties"

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 15:03wo 20-03-2019 om 15:03

Antwerp FC Is niet van plan om veel spelers te laten vertrekken aan het einde van dit seizoen. Dieumerci Mbokani en Jelle Van Damme hebben een aflopend contract. Bij The Great Old willen ze dat graag zo snel mogelijk verlengen.

"Wij hebben alleszins al onze intenties uitgesproken", zegt sportief manager Sven Jaecques in Gazet van Antwerpen. "Mbokani en Van Damme weten dat we nog een jaar met hen verder willen. Logisch want hun prestaties, op hún leeftijd, zijn top", geeft de sportief manager van Antwerp aan.

Een akkoord is er echter nog niet. "Maar een intentie is niet alles", geeft Jaecques nog aan. "We weten ook wat zij verwachten. Maar anderhalve week voor de start van de Play-Offs houden we ons niet met die dingen bezig. Laten we nu eerst die match op Standard voorbereiden", besluit hij.

Plaats een reactie

Den Didi +470
woensdag 20 maart 2019 om 15:28
Dat is goed nieuws voor Den antwerp 😎 en de supporters rafc
Vind ik leuk
Reagens +3512
woensdag 20 maart 2019 om 15:54
Mbokani zie ik nog verkassen (aangenomen dat hij elders een veelvoud kan verdienen).
Van Damme denk ik niet dat die nog op veel interesse kan rekenen.
Vind ik leuk
DirkRAFC1 +2214
woensdag 20 maart 2019 om 16:18
Mbokani wordt ook 34, daar zit geen enkele buitenlandse topploeg meer op te wachten. Het enige dat eventueel een "probleem" kan vormen is dat hij waarschijnlijk een contract van twee of drie seizoenen zal wensen en het is de vraag of Luciano ook bereidt is om dat te geven. Persoonlijk denk ik dat hij een contract van 1 seizoen met een optie voor de club van een seizoen extra zal aangeboden krijgen aan condities die voor Antwerp haalbaar zijn. De 3 miljoen per seizoen die hij in Rusland had gaat hij bij ons in denkelijk niet krijgen, dat spreekt voor zich.
Vind ik leuk
woensdag 20 maart 2019 om 16:22
Denk dat Van Damme in veel wedstrijden een absolute leidersrol op zich heeft genomen. En ondanks een paar schoonheidsfoutjes vaak drive in de ploeg gekregen en vanachter steevast een rots in de branding was. Een rots die in de meeste ploegen in eerste klasse een basisplaats zou krijgen. Just my 50 cents...
Vind ik leuk
woensdag 20 maart 2019 om 16:51
Top bestuur doet er alles aan voor zen fans tegemoet tekomen super.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws