'City aast op Atlético-middenvelder: Barça gaat zich er mogelijk mee bemoeien'

'City aast op Atlético-middenvelder: Barça gaat zich er mogelijk mee bemoeien'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 11:55wo 20-03-2019 om 11:55

Manchester City is dicht bij het binnenhalen van Atlético Madrid-middenvelder Saúl Niguez. Dat melden bronnen aan ESPN. Mogelijk gaat ook FC Barcelona zich nog in de strijd mengen.

Volgens het medium ziet City-manager Pep Guardiola Saúl op lange termijn als ideale vervanger van Fernandinho. Aanvankelijk wilden The Citizens Frenkie de Jong losweken bij Ajax, maar ondanks een gesprek met Guardiola koos De Jong uiteindelijk voor FC Barcelona.

Toch zou datzelfde Barcelona ook nu weer voor een transfer kunnen gaan liggen. Hoewel de Catalanen De Jong al binnenhaalden, heeft de club volgens ESPN ook interesse in de 24-jarige Saul, om zo de selectie van de Catalanen van een verjongingskuur te voorzien. Barça zou inmiddels op de hoogte zijn gebracht dat City flinke stappen zet om Saul binnen te halen en gaat zich er mogelijk nog mee bemoeien.

Atlético Madrid werd vorige week in de Champions League uitgeschakeld door Juventus. In Turijn gaf de formatie van Diego Simeone een 2-0 voorsprong uithanden. Na de uitschakeling van de Madrilenen is het de vraag hoeveel van de sterspelers ook volgend seizoen in het Wanda Metropolitano blijven spelen. Saúl staat nog tot 2026 onder contract in Madrid. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws