'NAC Breda wil nieuwe trainer wegplukken uit de Jupiler Pro League'

'NAC Breda wil nieuwe trainer wegplukken uit de Jupiler Pro League'

Gepubliceerd: woensdag 20 maart 2019 om 07:46wo 20-03-2019 om 07:46

Laatste update: woensdag 20 maart 2019 om 08:39wo 20-03-2019 om 08:39

NAC Breda wil snel een nieuwe trainer. De Nederlandse hekkensluiter heeft deze week naast ex-Standard-trainer Ron Jans, Ruud Brood en Gertjan Verbeek ook Bernd Storck - trainer van Royal Excel Moeskroen - benaderd. Dat meldt BN/DeStem. Interim-directeur Nicole Edelenbos wil niet reageren op de namen.

"Ik noem geen namen en wil daar niks over zeggen tot ik duidelijkheid kan geven. Ik wil niet dat mensen beschadigd worden. Dus we zeggen het pas als het helemaal rond is", laat zij weten aan het regionale dagblad.

Dat de naam van Storck wordt genoemd, is niet opmerkelijk. De Duitser loodste Moeskroen in geen tijd uit de gevarenzone. Na Nieuwjaar wist hij met Les Hurlus zelfs als enige Belgische club ongeslagen te blijven. 

De tijd dringt
NAC wil snel handelen, maar er zijn dus nog namen in beeld. "Het is bijna noodzakelijk om de nieuwe trainer deze week al te presenteren, omdat we ons focussen op de korte termijn. De timing van Mitchell was eigenlijk wel aardig vlak na FC Utrecht omdat we twee weken de tijd hebben om een oplossing te vinden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws