Rode Duivels willen revanche na Nations League: “We hebben iets recht te zetten”

Rode Duivels willen revanche na Nations League: “We hebben iets recht te zetten”

Gepubliceerd: dinsdag 19 maart 2019 om 12:20di 19-03-2019 om 12:20

De Rode Duivels zijn de nummer één van de wereld, maar de Nations League was toch geen succes. Youri Tielemans geeft tegenover Sporza toe dat de spelers erop gebrand zijn dat recht te zetten.

De eerste horde is Rusland. "Elke wedstrijd zal belangrijk zijn. We zullen heel geconcentreerd moeten zijn. We hebben toch iets recht te zetten, denk ik. Dat iedereen verwacht dat wij elke wedstrijd zullen winnen? Wij verwachten ook het hoogste van onszelf. We weten dat we heel veel kwaliteiten in onze ploeg hebben en proberen elke wedstrijd te winnen”, vertelt Tielemans.

Zal Tielemans in de basis staan door de afwezigheid van De Bruyne en Witsel? "Ik kom altijd met veel plezier naar hier. Het maakt niet uit of ik belangrijk zal zijn. Ik probeer altijd mijn best te doen en hard te werken. Dan neemt de bondscoach zijn beslissingen. Ik ben er gewoon altijd klaar voor. Momenteel gaat het goed voor mij. Het is aan mij om dat zo te houden. Dat dit een belangrijke stap kan zijn? Elke match met de nationale ploeg is belangrijk."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws