Anderlecht wacht op nieuws van Waasland-Beveren: ''We zullen snel meer weten''

Anderlecht wacht op nieuws van Waasland-Beveren: ''We zullen snel meer weten''

Gepubliceerd: maandag 18 maart 2019 om 16:33ma 18-03-2019 om 16:33

Waasland-Beveren huurt Davy Roef al twee seizoenen op rij van Anderlecht. Het is de vraag of hij terugkeert naar het Astridpark of dat Waasland-Beveren hem definitief overneemt. De deadline om de optie tot koop te lichten nadert. 

Waasland-Beveren wist tijdens de onderhandelingen met Anderlecht een optie tot koop te bedingen, waarmee is vastgelegd dat Roef voor 750.000 euro kan worden gekocht. Een serieuze som voor de Waaslanders, die de knoop nog niet door hebben gehakt. Een besluit laat echter niet meer lang op zich wachten, zo kondigt Roef aan in Het Laatste Nieuws. ''Waasland-Beveren heeft tot en met woensdag om een aankoopoptie te lichten. Ook met mijzelf moet de club er uit geraken. We zullen snel meer weten."

De 25-jarige Roef kijkt met een goed gevoel terug op zijn prestaties in de reguliere competitie. "Voor mezelf kan ik best tevreden zijn over deze campagne. Mijn prestaties zijn stabieler geworden ten opzichte van een jaar geleden. Over dertig matchen bekeken denk ik dat ik maar één grote flater heb begaan, tegen Sint-Truiden'', klinkt het. De Anderlecht-huurling stond 26 van de 30 matchen onder de lat, waarin hij vier keer zijn doel schoon wist te houden.

Lees ook: In de aanbieding: 108 spelers in de Jupiler Pro League hebben aflopend contract

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws