Anderlecht zendt zijn zonen uit tijdens interlandbreak: 16(!) spelers afwezig

Anderlecht zendt zijn zonen uit tijdens interlandbreak: 16(!) spelers afwezig

18-03-2019 13:45
8

Nu de reguliere competitie is afgesloten is het tijd voor de interlandbreak. Voor enkele spelers is er dus geen tijd om te rusten. Vooral op de training van RSC Anderlecht dreigt er weinig volk te gaan zijn.

De Brusselaars zien namelijk maar liefst zestien spelers vertrekken voor interlands. Zo kan Fred Rutten de komende dagen op training geen beroep doen op Yannick Bolasie (Congo), Bubacarr Sanneh (Gambia), James Lawrence (Wales), Antonio Milic (Kroatië) en Peter Zulj (Oostenrijk). Zij komen bij de grote jongens in actie voor hun land.

Ook de beloftenploegen van enkele landen rekenen op spelers van Anderlecht. Meer bepaald gaat het om Luka Adzic (Servië U21), Jeremy Doku (België U17) en Yari Verschaeren (België U19). Dat drietal is al zeker van een selectie.

Enkele andere jongens mogen nog hopen op een selectie. Zij zitten in een voorselectie en kunnen dus nog definitief opgeroepen worden. Edo Kayembe (U23 Congo), Francis Amuzu, Zakaria Bakkali, Sebastiaan Bornauw, Elias Cobbaut, Nany Dimata, Alexis Saelemaekers en Albert Sambi Lokonga (U21 België) zijn er mogelijk ook niet bij op training.