Clement vreest niet na draw: Het is aan de andere ploegen

Clement vreest niet na draw: "Het is aan de andere ploegen"

17-03-2019 21:27
16

KRC Genk morste zondag met de punten. Tegen Zulte Waregem leek het lang op weg naar een zege, maar uiteindelijk werd het aan de Gaverbeek 3-3. Toch is Philippe Clement een tevreden trainer.

"Ik kan vandaag alleen maar trots zijn op mijn spelers. Oké, we verdienen veel meer en schieten onszelf in deze match in de voet, maar die eerste penalty was ongelukkig, de 2-3 komt er na een afgeweken voorzet en bij die gelijkmaker mag je geen fouten maken", stelt Clement op Sporza.

De trainer bleef na de match erg positief. "Maar ik heb veel goeie dingen gezien van mijn ploeg. We hebben het op een andere manier gedaan, maar ze pikken alles snel op. Dit biedt perspectieven."

"Dat we niet optimaal profiteren van de nederlaag van Club? Daar zijn we niet te veel mee bezig. We waren duidelijk de beste ploeg in de reguliere competitie, met afstand zelfs. Nu komen de play-offs eraan. We zullen het op een andere manier moeten doen, maar dit geeft me vertrouwen. Nu is het aan de andere ploegen om ons in te halen."

Lees ook: Genk start met bonus van vier punten, Play-Off 2 samenstelling bekend