Bölöni maakt zich zorgen om zijn sleutelspeler: Het is een probleem

Bölöni maakt zich zorgen om zijn sleutelspeler: "Het is een probleem"

Gepubliceerd: vrijdag 15 maart 2019 om 10:45vr 15-03-2019 om 10:45

Antwerp mag zich opmaken voor Play-Off 1, maar dan moet de spelerskern wel opgelapt worden. Net nu zit Laszlo Bölöni met een aantal vervelende blessures.

"We maken niet veel vooruitgang, integendeel, er duiken nog meer problemen op", zucht hij bij Het Laatste Nieuws. "Bolat heeft een spierprobleem en traint al enkele dagen niet. Baby heeft het twee dagen kalmer aan moeten doen door een pijntje aan de knie. Rodrigues was eventjes out. Haroun heeft al meer dan twee weken niet getraind. Dat wordt veel."

Ook Dieumerci Mbokani zit op zijn tandvlees. "Het is niet zo erg, maar zijn knie is nu al twee dagen gezwollen. Het gaat om een probleem dat al langer aansleept. Het is voor ons niet zo’n grote verrassing dat het de kop opsteekt. Of hij er al wedstrijden mee speelde? Dat kan ik moeilijk inschatten, maar het is een probleem. De medische staf heeft beslist om tot een inspuiting over te gaan. We gaan er goed mee opletten. Ik hoop dat de tijd die we nog hebben tot de Play-Offs oplossingen zal brengen.”

Bölöni gaat dan ook geen gekke dingen doen tegen KV Kortrijk. "Ik heb de groep nog niet samengesteld, maar het dreigt nipt te worden en misschien kom je wel bij een B-ploeg terecht.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws