Salah bereid om droom op te offeren: 'Dat is de droom van de hele stad en de club'

Salah bereid om droom op te offeren: 'Dat is de droom van de hele stad en de club'

Gepubliceerd: dinsdag 12 maart 2019 om 14:29di 12-03-2019 om 14:29

Mohamed Salah ziet het winnen van de Champions League als ultieme doel, maar beseft dat de fans van Liverpool een andere droom hebben.

"Ik zal eerlijk zijn: de Champions League is voor mij de meest prestigieuze competitie. Maar de droom van de hele stad en de club is de landstitel", tekent Sky Sports op uit de mond van de Egyptenaar. "Dus ik zou graag mijn droom opofferen voor hun droom. Maar als we ze allebei kunnen winnen zou dat geweldig zijn en dat zullen we proberen te doen."

Liverpool moet in de achtste finale van de Champions League zien af te rekenen met Bayern München. Verdediger Virgil van Dijk verwacht een zware wedstrijd. "Het wordt lastig en we moeten het beter doen dan in de laatste uitwedstrijden in de Champions League", aldus de Oranje-international tegenover The Guardian. "De situatie is dat we beginnen met 0-0 en hopelijk kunnen we de klus klaren."

In de Premier League heeft Liverpool de koppositie aan Manchester City moeten laten. Met nog acht competitiewedstrijd te spelen is de achterstand van The Reds één punt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws