Verlaat Icardi binnenkort Inter? 'Argentijnse topspits weigert mee te trainen'

Verlaat Icardi binnenkort Inter? 'Argentijnse topspits weigert mee te trainen'

Gepubliceerd: vrijdag 8 maart 2019 om 09:15vr 08-03-2019 om 09:15

Mauro Icardi en Internazionale liggen nog altijd met elkaar in de clinch. De Argentijnse goalgetter weigert de training te hervatten, hoewel de medische staf van de club uit Milaan de seinen op groen heeft gezet.

Icardi moest ruim drie weken geleden zijn aanvoerdersband inleveren. Sindsdien speelde de 26-jarige spits geen wedstrijd meer voor Inter. Hij claimt last te hebben van zijn knie, maar medische tests tonen aan dat hij volledig fit is. De situatie is extra pijnlijk voor de Nerazzurri nu zijn vervanger Lautaro Martinez de return tegen Eintracht Frankfurt moet missen vanwege een schorsing.

"We hebben Mauro gevraagd of hij weer wil komen trainen", laat Inter-coach Luciano Spalletti weten in Italiaanse media na de 0-0 in Frankfurt donderdag. "De dokter zei dat in zijn ogen de behandeling was afgerond. Maar Mauro vertelde me dat hij nog pijn had. Ik zeg het wel als ik voel dat ik weer klaar ben om te spelen, zei hij. Ik heb me er maar bij neergelegd en ben naar huis gegaan."

Vertrek op til?
Italiaanse media plaatsen vraagtekens bij de blessure van Icardi, die al enige tijd met de club steggelt over een nieuw contract. De eisen van zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara zijn Inter te gortig.

Icardi liet zelf op Instagram van zich horen. 'Ik weet op dit moment niet of de liefde en het respect er zijn ten opzichte van Inter en mij bij de mensen die de beslissingen nemen', stelt de spits, die met de beschuldigende vinger naar trainer Spalletti en directeur Giuseppe Marotta lijkt te wijzen. 'Ik weet niet of er iemand is met de wil om zaken op te lossen uit liefde voor Inter.'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws