Vranjes blikt terug op moeilijke periode bij Anderlecht: Dat was niet de bedoeling

Vranjes blikt terug op moeilijke periode bij Anderlecht: "Dat was niet de bedoeling"

06-03-2019 20:51

Ognjen Vranjes vind het onterecht dat hij altijd de zondebok is. De 29-jarige verdediger van RSC Anderlecht kwam nochtans meermaals op een negatieve manier in de belangstelling. Volgens hem was dat echter niet de bedoeling.

Tegenover Het Laatste Nieuws vertelde Vranjes over zijn Instagram-post met daarin beelden van een ontploffing tijdens AEK Athene - Ajax. Acht fans raakten gewond, maar desondanks plaatste Vranjes de woorden 'Welcome to Hell!' bij de foto. Dat zorde voor heel wat verontwaardiging. 

"Het leek alsof ik hooliganisme goedkeurde, maar dat was zeker niet de bedoeling", aldus Vranjes. "Ik wilde gewoon aantonen hoe intens de sfeer bij mijn ex-club AEK kan zijn. Ik heb onvoldoende nagedacht, ook omdat mijn Griekse vrienden me opgejut hadden. Echt sorry."

Nadien werd het nooit meer rustig rond de verdediger. Even later was er commotie omtrent een tatoeage van de fascistische Balkan-leider Momcilo Dujic. "Hij was een geestelijke die het opnam voor mijn volk. Ach, is dat allemaal zo belangrijk?", besluit Vranjes.

Lees ook: "Ik ben in zekere zin de zondebok van Anderlecht, maar dat is onterecht"
Lees ook: 
Vranjes: "Ik denk dat ik nog iets kan betekenen voor Anderlecht"