Heeft Anderlecht zijn toekomstige sterkhouder gevonden?  De juiste genen

Heeft Anderlecht zijn toekomstige sterkhouder gevonden? "De juiste genen"

06-03-2019 09:01 Laatste update: 09:01
12

De Belgische voetbalwereld maakte dit seizoen kennis met Yari Verschaeren. Het 17-jarige speelde zich bij RSC Anderlecht in geen tijd in de kijker. Pär Zetterberg ziet het graag gebeuren, hij voorspelt hem dan ook een mooie toekomst.

De Zweed geeft mee dat Verschaeren nog veel stappen kan zetten bij Anderlecht. "Hij moet nog werken aan zijn lange ballen over 40 meter en de passing tussen de linies", opent Zetterberg in Sport/Voetbalmagazine.

Mooie toekomst
Anderlecht wrijft zich in de handen met een talent als Verschaeren. Ook Zetterberg ziet het de jonge middenvelder ver schoppen bij paars-wit. "Op termijn kan hij wel de nieuwe nummer tien worden van Anderlecht. Aan de reacties van het publiek merk je dat hij juiste de Anderlechtgenen bezit."

Verschaeren verteert de overstap naar de A-kern moeiteloos. "Ondanks zijn gestalte heb ik nooit schrik gehad dat hij omver geblazen zou worden. Hij heeft een sterk lichaam. Anders zou hij de combinatie van matchen bij de A-ploeg, de U21 en de nationale ploeg niet aankunnen."