Preud’homme en Standard balen: “We konden hem zeker gebruiken”

Preud’homme en Standard balen: “We konden hem zeker gebruiken”

Gepubliceerd: zaterdag 2 maart 2019 om 13:12za 02-03-2019 om 13:12

Standard Luik speelde vrijdagavond 1-1 gelijk tegen het sterk presterende Moeskroen. De Rouches kunnen door het puntenverlies een aantal plaatsen zakken. Michel Preud’homme baalt ook van het spitsenprobleem.

De oefenmeester van Standard kan in de punt van de aanval enkel beschikken over Renaud Emond. Orlando Sa en Obbi Oulare liggen in de lappenmand. Vooral die laatste had Preud’homme er graag bijgehad. "Ja, het is spijtig dat hij er niet is. Een goede Obbi konden we zeker gebruiken”, laat de coach weten aan Het Nieuwsblad.

Emond is de enige centrumspits in de selectie van Preud’homme. De aanvaller begint tekenen van vermoeidheid te tonen. “Emond werkt keihard - net als iedereen, over de mentaliteit van mijn spelers kan ik niets zeggen - maar je ziet dat hij moe is”, aldus Preud’homme.

Poll

Vind jij dit ook?

(135 stemmen)

Plaats een reactie

zaterdag 2 maart 2019 om 13:29
ja maar waaromdie pro liga vroeger wier eerste uit kwam was kapioen nu zijn de spelers noch niet goed uitgerust of ze moeten weer met iets nieuw beginnen ik keur dit gewoon weg af
Vind ik leuk
Dan4red +1155
zaterdag 2 maart 2019 om 13:46
Zijn eigen fout...als je wist dat Sa out was voor lange tijd (en ook zijn ritme niet vond zoals tijdens zijn eerste passage), en Oulare out ging zijn voor lange tijd, voor de winterstop, dan hadden ze één of twee spitsen moeten gaan halen tijdens de wintermercado... dat hebben ze niet gedaan, en dan zie je opstelling waar er één aanvaller is...topclub onwaardig beleid
Vind ik leuk
Tick +8
zaterdag 2 maart 2019 om 14:20
Op de laatste transferdag in augustus 2018 doen zij Duje Cop van de hand (met als referentie in de voorselectie van Kroatie WK 2018 zonder veel speelkansen onder coach Sa Pinto. Het halen van de voorselectie betekent nr 4 pf 5 van het aanvallend compartiment van het Kroatisch elftal, A.U.B.). Wie komt er in de plaats ? Niemand. Wat heeft Standard in de kern voor de aanval ;een Emond vol goede wil maar enorm technisch beperkt, geen balvastheid en zijn afwerking haalt een zeer laag rendement. In feite een goede nr. 3 of 4 in de rangorde. Dan Orlando Sa, normaal een betere spits dan Emond maar sinds augustus hebben wij er totaal niets van gezien. Obbi Oulare ... talent zat maar zo blessuregevoelig in de periode bij Brugge, Zulte en Antwerp. Een reden temeer om zeker een vierde spits in de kern te hebben sinds de aanvang van de competitie. Dan zou je verwachten dat men gaat handelen in de laatste transferperiode ... Sa blijft sukkelen met zijn vormpeil en blessure, Oulare blijft gekwetst tot de start van de Play Offs. Wat moet er gedaan worden, jazeker een spits bijhalen ... zoals Moeskroen en Gent het met succes gedaan hebben.
[Reactie gewijzigd op zaterdag 2 maart 2019 om 14:21]
Vind ik leuk
j.caesar +1329
maandag 4 maart 2019 om 10:42
Akkoord, Edmond werkt hard; maar hij mist er ook zo veel !!!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws