Anderlecht-speler keert terug na moeilijke periode: Dat heeft nu geloond

Anderlecht-speler keert terug na moeilijke periode: "Dat heeft nu geloond"

26-02-2019 08:29
7

Dennis Appiah keerde tegen Club Brugge terug in de basis. De rechtsachter speelde nog gene minuut na de winterstop, maar hield wel zijn mannetje tegen de landskampioen. Tegenover Het Nieuwsblad reageert Appiah op zijn speelkansen.

De rechtsback kreeg verrassend de voorkeur op Alexis Saelemaekers na het uitvallen van Andy Najar. De afgelopen vijf wedstrijden zat de Fransman niet eens in de selectie. “Op het einde begon ik wel wat last te krijgen van krampen. Het was dan ook al een tijdje geleden dat ik een volledige wedstrijd heb gespeeld. Hoe de laatste weken voor mij waren? Het is nooit leuk om gepasseerd te worden.”

“Maar ik ben altijd hard blijven werken op training”, vervolgt Appiah. “Het is een kwestie van in jezelf te blijven geloven en klaar te zijn als de coach toch een beroep op je doet. Daarom ben ik ook altijd voluit blijven gaan op training, ook al wist ik dat ik niet zou spelen. Dat heeft nu geloond. Het kan altijd beter maar gezien de moeilijke omstandigheden ben ik wel tevreden over mijn wedstrijd.”