Opvolger gezocht voor Kompany en co., Engels kandidaat? Zou eer zijn

Opvolger gezocht voor Kompany en co., Engels kandidaat? "Zou eer zijn"

24-02-2019 23:16
2

De Rode Duivels lijken al te moeten denken aan de toekomst. Vooral in de verdediging wordt er naar een 'nieuwe lichting' gezocht. Zinho Vanheusden en Jason Denayer worden al naar voren geschoven. Maar ook Björn Engels is een kandidaat.

De verdediger speelt momenteel in de Ligue 1 bij Stade Reims en doet het daar niet onaardig. De Rode Duivels heeft hij ook nog lang niet uit zijn hoofd gezet. "Als ik word opgeroepen dan is dat goed, maar het is geen doel op zich. Mijn objectief is mijn club. Het zou wel een grote eer zijn", zegt Engels bij La Dernière Heure.

Hij beseft echter dat de concurrentie steevig is. "In de pers hebben ze het vaak over Thomas Vermaelen en Vincent Kompany en de blessures, maar Vincent wil nog tien jaar spelen. Hij is zo, een fenomenale speler. Hetzelfde met Thomas", geeft Engels aan.

"En dan zijn er nog Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Dedryck Boyata, Jason Denayer, Christian Kabasele en ook Zinho Vanheusden doet het nu goed. Dat Zinho goed speelt, verbaast mij niet want Michel Preud’homme werkt zeer goed met jongeren", besluit de ex-speler van Club Brugge.