The Sun: Zidane is geïnteresseerd in Chelsea ... met Hazard

The Sun: Zidane is geïnteresseerd in Chelsea ... met Hazard

18-02-2019 07:26 Laatste update: 07:31
1

Zinedine Zidane lijkt open te staan voor een dienstverband bij Chelsea, schrijft The Sun zondagavond. Volgens de Britse boulevardkrant is de voormalig Ballon d'Or-winnaar bereid om op Stamford Bridge aan de slag te gaan, mits The Blues voldoen aan zijn eisen omtrent onder meer Eden Hazard.

Het aanblijven van sterspeler Eden Hazard lijkt de belangrijkste voorwaarde te zijn voor de Fransman, die zonder club zit sinds zijn vertrek bij Real Madrid. De Rode Duivel ligt nog tot medio 2020 vast en wordt al maandenlang gelinkt aan een transfer naar De Koninklijke. Zidane wil volgens The Sun echter bij Chelsea aan de slag gaan, mits hij zijn elftal om Hazard heen kan bouwen. De tabloid schreef onlangs al dat een mogelijke samenwerking met zijn jeugdidool Zidane een belangrijke reden voor Hazard zou zijn om wél bij Chelsea te blijven.

Verder zou Zidane verlangen dat er ruim 228 miljoen euro wordt uitgetrokken voor transfers. Zijn derde eis is naar verluidt een grote inspraak in het transferbeleid van Chelsea, dat momenteel in handen is van Marina Granovskaia.

Maurizio Sarri zwaait momenteel de scepter op Stamford Bridge, maar de positie van de Italiaan staat onder hevige druk. Chelsea staat zesde in de Premier League en moet nog aan de bak om zich voor de Champions League te kwalificeren. Wanneer dat niet lukt, lijkt het doek voor Sarri te vallen.