Antwerp in de tegenaanval: Waarom zeggen onze tegenstanders dat?

Antwerp in de tegenaanval: "Waarom zeggen onze tegenstanders dat?"

16-02-2019 17:15

Antwerp is nog altijd een belangrijke kandidaat voor Play-Off 1. Heel wat concurrenten ergeren zich evenwel aan het harde spel van The Great Old. Nonsens, zo vindt technisch directeur Luciano D'Onofrio.

"Ik vraag me af waarom tegenstanders zoiets zeggen", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Is dat om ons te destabiliseren? Kijk naar de match tegen Lokeren. Daar hebben we zelfs geen enkele kaart gepakt."

Heel wat rivalen spelen even hard, vindt D'Onofrio. "Ik heb naar Club Brugge-AA Gent gekeken. Was dat niet hard dan? Ik betreur dat men zoiets over ons zegt. Wij spelen op z'n Engels, maar ook met veel technisch vermogen. Sommige mensen willen ons in een hoek zetten en zo belangrijke mensen beïnvloeden. Scheidsrechters en de mensen die de schorsingen uitspreken."

"Wij spelen goed voetbal, op onze manier. Niet beter dan anderen, niet slechter dan anderen. Het zit in ons DNA. En ook in dat van pakweg Standard. Club Brugge heeft vroeger ook al zo gespeeld. Ik veroordeel dat niet. Iedereen speelt met zijn kwaliteiten."