'Hoe bestaat het: Paris Saint-Germain wil tweede Kylian Mbappé binnenhengelen'

'Hoe bestaat het: Paris Saint-Germain wil tweede Kylian Mbappé binnenhengelen'

15-02-2019 13:01

Het meest bizarre bericht van de dag komt uit Frankrijk. Paris Saint-Germain heeft het vizier gericht op Kylian Mbappé, een elfjarig talent dat toevallig dezelfde naam heeft als de superster van de club. PSG hoopt spoedig de tweede Mbappé binnen te halen.

Dat meldt Le Parisien. De jongste Mbappé toont opvallend veel gelijkenissen met de 'oude' Mbappé. Niet alleen heeft hij dezelfde naam, maar hij heeft ook Kameroense roots. Mbappé (20) speelt in de aanval, daar waar de andere Mbappé op het middenveld speelt. Mbappé jr. speelt momenteel bij Roissy-en-Brie, de club waar ook Paul Pogba is begonnen, maar PSG wil hem graag binnenhengelen, aldus Le Parisien. 

"Mij is vaak gevraagd of ik mijn zoon bewust zo heb genoemd", lacht vader Eric tegenover Le Parisien. "We vergeten snel dat ze acht jaar met elkaar verschillen en dat de voetballer nog niet bekend was toen mijn zoon werd geboren."

Mbappé junior moet lachen om alle belangstelling. "Sinds de ander bekend is geworden, ben ik eraan gewend geraakt. Ik besteed er geen aandacht aan, ook al maakt het me blij. Ik hoop als PSG-fans dat ik net zo'n carrière kan krijgen als hij."