Sambi Lokonga over rampscenario: 'Kan me niet inbeelden, het was verschrikkelijk'

Sambi Lokonga over rampscenario: 'Kan me niet inbeelden, het was verschrikkelijk'

Gepubliceerd: donderdag 14 februari 2019 om 11:18do 14-02-2019 om 11:18

Anderlecht-talent Albert Sambi Lokonga liep in december jl. een scheur in zijn kruisband op en weet dat hij tot de rest van het seizoen is uitgeschakeld. Uiteraard volgt hij de moeizame verrichtingen van zijn ploegmaats op de ploeg. Sambi Lokonga ziet meerdere problemen en moet niet danken aan Play-Off 2.

''We zitten in een periode waarin we moeilijk scoren. We creëren niet genoeg kansen'', vertelt hij aan Het Nieuwsblad. In de ogen van Sambi Lokonga wordt Adrien Trebel ook enorm gemist bij Anderlecht. ''We missen Trebel, het hart van de ploeg.'' Sambi Lokonga beseft echter dat Trebel ook niet in zijn eentje het verschil kan maken. ''Ze zullen dit als team moeten oplossen'', klinkt het.

Play-Off 2 is geen optie wat Sambi Lokonga betreft. ''Ik kan me niet inbeelden dat Anderlecht Play-Off 2 moet spelen. In heel mijn leven heb ik nog maar één wedstrijd van Play-Off 2 meegemaakt. Op Standard om mijn broer (Mpoku, nvdr.) te zien spelen. Het was verschrikkelijk. Het stadion was zo leeg dat het bijna leek alsof er een jeugdwedstrijdje werd gespeeld. Dat is iets dat we bij Anderlecht absoluut moeten vermijden'', besluit de revaliderende middenvelder.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws