Pozuelo-gate: Wat de uitkomst ook is, hij heeft een slechte beurt gemaakt

Pozuelo-gate: "Wat de uitkomst ook is, hij heeft een slechte beurt gemaakt"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 11:00ma 11-02-2019 om 11:00

Racing Genk won met 2-0 van Standard, al is dat niet het belangrijkste gespreksonderwerp in de Luminus Arena. Sterkhouder Alejandro Pozuelo staat op vertrekken, iets waar Peter Vandenbempt zeer verbaasd door is.

"Godgeklaagd, vind ik dat voor Racing Genk", opent de radioman bij Sporza. Volgens Vandenbempt heeft Pozuelo sowieso verkorven bij de supporters. "Wat de uitkomst de volgende dagen of weken ook is: de Spanjaard heeft een slechte beurt gemaakt."

Enkele weken terug twijfelde Pozuelo nog aan een aanlokkelijk voorstel uit het Midden-Oosten. "Dat kan ik nog begrijpen. Het ging om een financiële buitenkans die hem en de generaties na hem kon veiligstellen. Contractueel kon dat, geen probleem."

Geen kans meer meer op een vervanger
"Nadien heeft Pozuelo wel zijn woord gegeven aan Racing Genk. Hij liet een persconferentie organiseren waarin hij beloofde om samen met de club en de supporters voor de titel te gaan. Daarom vind ik dat hij het nu niet kan maken om ineens toch te vertrekken. Nu heeft Genk geen kans meer om een vervanger op te snorren", besluit Vandenbempt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws