Boskamp kraakt Coucke af: ''Hij is geil op zichzelf''

Boskamp kraakt Coucke af: ''Hij is geil op zichzelf''

09-02-2019 15:34
23

Johan Boskamp schoof vrijdagavond weer eens aan bij zijn vrienden van Voetbal Inside. In de Nederlandse voetbaltalkshow sprak hij harde woorden over Marc Coucke en Anderlecht.

''Marc Coucke is geil op zichzelf'', steekt Boskamp van wal. Boskamp denkt met weemoed terug aan de tijd van wijlen Roger Vanden Stock. ''Met meneer Vandenstock kon je over voetbal praten en over wat je nodig had. Maar Coucke heeft denk ik dit seizoen vijftien spelers gekochten en nu mogen er daarvan mogen er negen of tien al weer vertrekken. Dan kan je niet zeggen dat het beleid lekker is geweest'', is hij kritisch op de huidige Anderlecht-voorzitter.

Boskamp vindt dan ook dat het gebrek aan kwaliteit het grootste probleem is bij Anderlecht. ''Als je gewend bent aan John Bosman, Marc Degryse, Luc Nilis, Bruno Versavel en noem allemaal maar op, dan is dat hier niet mee te vergelijken. Als je ziet hoeveel punten Anderlecht dit seizoen al verloren hebt... dat is niet normaal. Dat is Anderlecht-onwaardig'', besluit de Nederlandse analist.