Gent-speler blijft bij de B-kern: 'Dat was de spreekwoordelijke druppel'

Gent-speler blijft bij de B-kern: 'Dat was de spreekwoordelijke druppel'

06-02-2019 09:00
4

KAA Gent is in goeden doen de laatste weken. De Buffalo' plaatsten zich voor de bekerfinale, terwijl het een knap punt mee kon grissen uit bij Club Brugge. Voor Stallone Limbombe gaat het een pak minder, hij blijft bij de B-kern.

Limbombe staat gekend al een enfant terrible, maar na een tijdje was het geduld van trainer Jess Thorup op. 'Toen Limbombe te laat kwam voor een bespreking, was dat de spreekwoordelijke druppel. Voorts viel het op dat hij zich de jongste tijd nadrukkelijk ontfermde over de jonge Jonathan David', staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Michel Louwagie weet niet of Limbombe nog snel terugkeert bij de A-kern. Dat laat de Gent-manager over zijn trainer. "Onze coach is een goede peoplemanager, wij geven hem de vrijheid om zijn groep te managen zoals hij dat nodig acht. Hij beslist dus of en wanneer Limbombe in zijn plannen past of niet."

Ook geen transfer voor Limbombe
Limbombe stond op de slotdagen van de wintermercato dichtbij een transfer naar het Turkse Ankaragücü, maar een huurovereenkomst werd op het laatste moment afgeblazen. Naar verluidt kwam dat door een gezondheidsprobleem, maar dat ontkende de flankaanvaller met klem.