Carcela ziet zelf ook in dat hij grens overschreed met gebaar en komt met excuses

Carcela ziet zelf ook in dat hij grens overschreed met gebaar en komt met excuses

04-02-2019 17:50
10

De potjes kookten zondagavond flink over bij Standard tijdens de confrontatie met aartsrivaal Anderlecht (2-1 winst). Coach Michel Preud'homme moest naar de tribune, terwijl Mehdi Carcela zijn middenvinger opstak toen zijn prachtige goal werd afgekeurd. Carcela heeft al zijn excuses aangeboden.

Carcela plaatste na middernacht nog een tweet, waarin hij toegeeft zich van zijn slechtste kant te hebben laten zien bij de betreffende fase. ''Het was een mooie overwinning vanavond. We zijn er met lef naar op zoek gegaan dankzij jullie aanmoedigingen. Jammer van de afgekeurde goal, die tot mijn reactie leidde. Ik wil me verontschuldigen voor de reactie die ik in het heetste van de strijd maakte'', schrijft Carcela.

Het fuck you-gebaar van Carcela werd overigens door de vingers gezien. Michel Preud'homme komt er ook goedkoop vanaf. Preud'homme wordt niet geschorst voor zijn uitbarsting tegen ref Lawrence Visser. Preud'homme kreeg maandag te horen dat hij slechts een geldboete van 5.000 euro krijgt.

Lees ook: Carcela ziet prachtdoelpunt tegen Anderlecht afgekeurd: "Ze hebben me bestolen"