Carcela ziet prachtdoelpunt tegen Anderlecht afgekeurd: Ze hebben me bestolen

Carcela ziet prachtdoelpunt tegen Anderlecht afgekeurd: "Ze hebben me bestolen"

04-02-2019 11:30 Laatste update: 11:31
13

Standard won met 2-1 van aartsrivaal RSC Anderlecht. Mehdi Carcela zorgde aanvankelijk met een fraaie knal voor de winning-goal, maar hij werd door de VAR teruggefloten. De Marokkaan was na afloop bijzonder ontevreden over dat moment.

Bij RTBF blikt Carcela terug op de bewuste fase. Een fout op Zakaria Bakkali werd bestraft na de ingreep van de videoref. De dribbelkont was het daar duidelijk niet mee eens. "Ze hebben me bestolen", aldus Carcela.

"Ik had nog nooit zo'n doelpunt gemaakt met rechts. Ik was er niet goed van. Ik vond niet dat het een overtreding was. En als het een fout was, was het in een andere fase. Het was een minuut voor mijn doelpunt, ik begreep er niets van. Maar dat is voetbal. Ik wil er niet te veel aan denken."

Een verdiende zege
Uiteraard is Carcela wel tevreden met de drie punten. "Ik ben blij dat we gewonnen hebben. De beste ploeg heeft gewonnen. De eerste vijftien minuten hebben we hen te veel laten voetballen. We hebben de richtlijnen van de trainer niet gerespecteerd. Toen we dat beginnen doen zijn, ging het beter", besluit hij.