OFFICIEEL: Anderlecht beleeft déjà-vu en ziet Ferreyra weer neus ophalen

OFFICIEEL: Anderlecht beleeft déjà-vu en ziet Ferreyra weer neus ophalen

31-01-2019 23:38
1

Voor de tweede keer in evenveel mercato's heeft RSC Anderlecht naast Facundo Ferreyra. In hun zoektocht naar een diepe spits kwamen de Brusselaars opnieuw uit bij de Argentijn, maar die kiest nu voor de Primera Division.

Ferreyra stond het voorbije halve jaar onder contract bij Benfica. Die passage werd allerminst een succes: de aanvaller kwam slechts tot een handvol competitieduels. Anderlecht dacht kans te maken, maar bijt alweer in het zand. RCD Espanyol heeft de komst van Ferreyra officieel aangekondigd.

Zo wordt Anderlecht dus voor de tweede keer in zes maanden tijd aan de kant geschoven door Ferreyra. Ook afgelopen zomer wilde paars-wit de Zuid-Amerikaan al naar Brussel loodsen. Toen koos hij echter voor een overstap van Shakhtar Donetsk naar Benfica, met het gekende gevolg.

Het ziet er bijgevolg naar uit dat Anderlecht haar begeerde spits niet zal binnenhalen. Met Yannick Bolasie hebben Michael Verschueren en Frank Arnesen wel nog één troefkaart achter de hand. De Congolees is in Brussel en zou ook een aanvallende versterking betekenen, al acteert Bolasie eerder vanop de linkerflank.